Cart 0 kr. 0,00
Afspil video

Om os

Another Classic er grundlagt af familien Tanggaard Jørgensen på baggrund af en dyb passion for dansk møbeldesign. Denne passion er kombineret med en unik ekspertise på området fra mange års handel med brugte møbler i danske auktionshuse. Med kunder over hele landet er Another Classic en af Danmarks foretrukne leverandører af brugte eksklusive møbelklassikere til både private og erhverv.

I Another Classic vil vi gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen, som skyllede ind over landet med åbningen af IKEAs første danske varehus i 1969. Derfor opkøber vi brugte danske møbelklassikere og forlænger deres livscyklus gennem omhyggelig rensning, istandsættelse, ompolstring og pleje. Møblerne sendes tilbage på markedet som nye, men med bevarelse af møblernes historie og unikke karakteristika.

Hos Another Classic hylder vi ikke kun klassiske møbler, men også klassiske dyder som faglighed, kundeservice, personlig rådgivning og gode priser. Vi afhenter og leverer møbler i det meste af landet gratis. Tøv heller ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller søger et specifikt møbel. Vi vil ofte kunne skaffe det gennem vores store netværk i Danmark og Europa.

Desuden har vi tilfredsgaranti. Hver gang. Ellers finder vi en løsning.

Tilfredshedsgaranti
Landsdækkende service
Gratis levering
Showroom i Esbjerg

Opkøb af møbler

Vi opkøber designermøbler, dele af indbo samt hele indbo. Kontakt os og vedhæft nogle billeder, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, i nogle perioder kan der dog være lidt længere svartid.

Polstring af møbler

Vi ombetrækker hynder og polstrer sæder. Vi har et stort udvalg i læder og møbelstoffer, og hjælper gerne med vejledning af materiale til dit møbel. Vi har værksted i Esbjerg, hvor du altid er velkommen til at komme forbi til en snak og et uforpligtende tilbud efter aftale.

Skån miljøet for 10x CO2

Vidste du, at mængden af energi og naturressourcer, der bruges til fremstilling, emballering og forsendelse af nye møbler er 10x højere end ved renovering af brugte kvalitetsmøbler? I dag produceres nye møbler sjældent af massivt træ, så selvom du køber bæredygtige møbler, kan du kun forvente, at levetiden vil være omkring en tredjedel af levetiden for et ældre kvalitetsmøbel.

Vi giver hvert år hundredvis af danske møbelklassikere et helt nyt liv gennem vores unikke restaurering med omhyggelig rensning, istandsættelse, ompolstring og pleje. Alene med lakering kan man ofte få yderligere 20 år ud af de robuste og tidsløse danske møbelklassikere.

Kundeudtalelser

Jeg købte en Børge Mogensen sofa og hele oplevelsen var i top: Velholdt og billedligende produkt, god service, levering og informationer om pleje. Jeg vil til hver en tid anbefale Another Classic [...]
Lea fra Trustpilot
Jeg var på udkig efter fire styk syver stole, som var af en vis stand. De havde præcis det vi søgte, og så er polstringen helt vidunderlig. servicen har været udsøgt, og den blev leveret lige til adressen [...]
Thomas fra Trustpilot
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ikke ud til, at du har valgt nogle varer endnu.