Cart 0 kr. 0,00

Ofte stillede spørgsmål

Hos Another Classic udsteder vi en faktura til dig som privatperson eller virksomhed efter en bestilling. Vi tager ikke imod betalingskort online grundet den ofte høje værdi af klassiske møbler. I stedet sparer du de normale transaktionsomkostninger og kortgebyrer forbundet med betaling via de mest gængse kort. Derudover foretrækker mange af vores kunder at besigtige møblerne inden endeligt køb, hvorved vi med faktura kan fremskrive betaling indtil bestillingen endeligt er accepteret.

Vi leverer møbler direkte til døren på din privatadresse eller virksomhedsadresse med transport i egen varevogn. Indtil der er kvitteret for modtagelse på adressen, bærer vi risikoen for skader under transport. Hos Another Classic har vi landsdækkende service med gratis levering i det meste af Danmark. Vi kontakter dig efter en bestilling for at aftale leveringssted og tid.

Vi afhenter møbler til ompolstring og renovering i det meste af landet gratis og fragter møblet tilbage på din adresse uden beregning. Kontakt os for at høre, hvorvidt din private bopæl eller virksomhedsadresse er omfattet af vores gratis afhentnings- og leveringspolitik. Hvis ikke kan der i sjældne tilfælde forekomme et mindre fragtgebyr. Hos Another Classic har vi landsdækkende service og i den forbindelse rådgiver vi gerne med hensyn til vedligeholdelse af polstringen.

Hos Another Classic har vi meget fokus på vores kunders ønsker og behov. Vi holder, hvad vi lover, og hvis ikke, får du tilbudt returnering og refundering uden yderligere spørgsmål. Vi tilbyder ikke tilfredshedsgaranti, fordi vi er flinke ud over det sædvanlige. Det er bare rigtig godt købmandsskab at investere i gode og langvarige kundeforhold.

Du kan læse mere om vores tilfredshedsgaranti her.

For at sikre, at dine møbler når frem til tiden, vælger vi i nogle tilfælde at levere med kurér på den aftalte leveringsdag. De ekstra omkostninger dækkes af os. Hvis det haster meget, kan vi mod et gebyr ofte behandle din bestilling eller ompolstring som en hastesag, så du kommer forrest i køen og får afhentet/leveret med ekspressforsendelse.

Fra du afgiver din bestilling til møblet er perfekt leveret i den oplyste eller aftalte stand, har du hele tiden kontakt til den samme medarbejder. Vores medarbejdere har baggrunde fra kendte danske auktionshuse og har handlet med tusindsvis af brugte danske møbler, så de ved, hvad de taler om. Skulle du være utilfreds med møblets stand, tilbyder vi også 100% tilfredshedsgaranti.

Brugte klassiske møbler falder ikke i værdi, men vil naturligt ældes med tiden. Derfor opkøber vi brugte klassiske møbler i Danmark og det meste af Europa, hvorefter vi giver møblerne et helt nyt liv gennem omhyggelig rensning, istandsættelse, ompolstring og pleje. Efter endt behandling fremstår møblerne næsten som nye – med en betragtelig forlænget livscyklus.

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ikke ud til, at du har valgt nogle varer endnu.