Cart 0 kr. 0,00

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Another Classic ApS
Selskabsform: Aps
CVR-nummer: 39400499
Etableringsår: 2018
Adresse: Tjalken 32, 6710 Esbjerg V
Telefonnummer: 22669920

Bank: Nordjyske Bank
Reg.nr.: 7420
Kontonr.: 1434839

Officiel e-mailadresse: [email protected]
Officiel web-adresse: www.anotherclassic.dk 

Handelsbetingelser

Bestilling

Du kan bestille varer fra Another Classic ApS på følgende måder:

  • Via hjemmesiden
  • Via mail
  • Telefonisk

Alle priser angives inklusiv moms på nye varer, brugt moms på brugte varer samt alle afgifter, told mm indenfor EU.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog:

  • Dansk
  • Engelsk

Produktprissætning

Vi gør opmærksom på, at alle priser er nettopriser. Der tages forbehold for mellemsalg og udsolgte varer eftersom stort set alle varer hos Another Classic ApS er brugte varer og der derfor kun forefindes et styk. Har du købt og betalt en vare til en udbudt pris, er denne handel bindende fra Another Classic ApS side.

Betaling

På vores hjemmeside kan du betale med bankoverførsel samt MobilePay.

Ved betaling i udenlandsk valuta omregnes der altid til gældende dagskurs.

Levering

Efter endt bestilling på vores hjemmeside vil du modtage en bekræftelse på, at din ordre er registreret i vores ordresystem. Så snart vi har behandlet din bestilling, vil vi sende dig en meddelelse om, hvorvidt vi kan imødekomme bestillingen, og derefter kontakte dig for at aftale nærmere mht. levering.

Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage fra den dato du modtager din vare, give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb på [email protected] I din mail skal du oplyse, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Fortrydelse kan ikke ske ved blot at nægte modtagelse af varen. Gør du brug af din fortrydelsesret, skal du være opmærksom på, at du selv betaler udgifterne i forbindelse med returneringen samt, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen skal naturligvis være i samme stand som ved modtagelse, når vi modtager den retur. Der ydes ikke fortrydelsesret på varer der besigtiges før betaling, da denne form for handel ikke er omfattet af fjernsalgsloven. Det vil sige, at køber du en vare i forbindelse med en besigtigelse af varen, er der ikke fortrydelsesret.

Fortrydes købet tilbagebetales købesummen til dig ved en bankoverførsel, når vi har mod-taget varen retur og konstateret, at den er i samme stand som ved levering.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det vil sige, at du enten kan få varen repareret, pengene tilbage, afslag i prisen eller ombyttet (ombytning kan naturligvis kun finde sted, hvis en tilsvarende vare er på lager), afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter du har konstateret manglen på varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er konstateret, vil reklamationen altid være rettidig. Ved berettiget reklamation, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger eller afhenter selv varen – hvordan returnering/afhentning finder sted SKAL aftales inden evt. forsendelse. Hvis du selv arrangerer fragt i forbindelse returnering, så husk at få en kvittering på fragten.

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ikke ud til, at du har valgt nogle varer endnu.