Another Classic Logo
Cart 0 kr. 0,00

kr. 17.000,00

Poul Kjærholm lænestol, model PK22, nybetrukket walnut elegance

kr. 17.000,00

Poul Kjærholm lænestol med stel af børstet stål. Nybetrukket med walnut elegance anilin læder. Model PK22, fremstillet hos Fritz Hansen. H. 72/35 B. 63 D. 63 cm.

Delbetaling
565 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.000 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 565 kr. Samlede kreditomk. 3.308 kr. Samlet tilbagebetaling 20.308 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,61%. Der er fortrydelsesret.
Landsdækkende
service
Tilfredsheds-
garanti
Gratis
levering
Showroom
i Esbjerg
Kunderne
Another Classic
Jesper
Jesper
Læs mere
Tak for en flot myrestol i blåt læder i prima kvalitet - og farven er helt rigtig! :-) Fantastisk service - og levering lige til døren! Jeg vil helt sikkert anbefale Anotherclassic til alle - og genbesøge butikken igen! Mange hilsner Jesper
Lea
Lea
Læs mere
Jeg købte en Børge Mogensen sofa og hele oplevelsen var i top: Velholdt og billedligende produkt, god service, levering og informationer om pleje. Jeg vil til hver en tid anbefale Anotherclassic og handle hos firmaet igen.
Thomas
Thomas
Læs mere
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Another Classic. Jeg var på udkig efter fire styk syver stole, som var af en hvis stand. De havde præcis det vi søgte, og så er polstringen helt vidunderlig. servicen har været udsøgt...
Per Hansen
Per Hansen
Læs mere
Super service - levering og ombytning af hynder fuld tilfredshed. Kan anbefales.
Lola Lund
Lola Lund
Læs mere
Prøv det. Top firma. Top kvalitet. Top behandling. Absolut 5 stjerner værd.
Jette Frandsen
Jette Frandsen
Læs mere
Jeg købte Piet Hein spisebord og er så glad for det. Jeg kan varmt anbefale dette fremragende sted at handle. Service udover alle grænser.
CLAW
CLAW
Læs mere
Købte en Wegner modul sofa og fik den endda leveret kvit og frit. Mikkel fra Another Classic fortalte, at andre købere senere havde henvendt sig og overbudt den pris, som jeg havde aftalt med 25% - men han holdt sig til den aftale, han havde lavet. Det er bare så ordentligt!
Tidligere
Næste
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ikke ud til, at du har valgt nogle varer endnu.