Cart 0 kr. 0,00

kr. 12.000,00

Louis Poulsen PH 2/2 Spørgsmålstegnet Limited Edition 2021

kr. 12.000,00

Louis Poulsen ‘PH 2/2 Spørgsmålstegnet’ bordlampe. Limited Edition 2021.

Som en hyldest til Poul Henningsens banebrydende arbejde og ikoniske værker, har Louis Poulsen lanceret PH 2/2 Spørgsmålstegnet, som er den første genintroduktion af en PH-lampe med mere proportionelle skærme.

Lampen blev navngivet ‘Spørgsmålstegnet’ som følge af standerens krumning, der er produceret i ubehandlet børste messing med fine, synlige linjer. Som følge af materialevalget vil messingen patinere med tiden og fremhæve det autentiske smukke udtryk, som PH 2/2 Spørgsmålstegnet har. Kendetegnende for lampen er den gennemgående afbryder med en brun tekstilledning, der komplementerer det eksklusive design. PH’s initialer er endvidere smukt og diskret indgraveret over ledningen.

Spørgsmålstegnet leveres med et justerbart lampehoved, der kan drejer 45 grader til hver side, hvilket er en nøglefunktion, som gør det muligt at rette lyset efter behov. Dette gøres ved at dreje håndtaget på midten af armen. Skærmene af mundblæst opalglas med tre lag tilfører lampen en naturlig individualitet, idet hver skærm repræsenterer et kunstværk. Designet og materialiteten kombineres således på elegant vis med mundblæste glasskærme.

Armaturet er baseret på et reflekterende flerskærmssystem, som på fineste vis kombinerer blændfrit nedadrettet lys med en behagelig, delikat glød. Skærmene er lavet af mundblæst, opalt trelagsglas, som er blankt på toppen og sandblæst mat på undersiden, hvilket giver en blød og ensartet lysfordeling.

Mål: L 27,5 x B 20 x H 41 cm
Materiale: Børstet, ubehandlet messing og mundblæst, opalt trelagsglas.

 

NY og ubrugt i ubrudt emballage.

Landsdækkende
service
Tilfredsheds-
garanti
Gratis
levering
Showroom
i Esbjerg
Kunderne
Another Classic
Jesper
Jesper
Læs mere
Tak for en flot myrestol i blåt læder i prima kvalitet - og farven er helt rigtig! :-) Fantastisk service - og levering lige til døren! Jeg vil helt sikkert anbefale Anotherclassic til alle - og genbesøge butikken igen! Mange hilsner Jesper
Lea
Lea
Læs mere
Jeg købte en Børge Mogensen sofa og hele oplevelsen var i top: Velholdt og billedligende produkt, god service, levering og informationer om pleje. Jeg vil til hver en tid anbefale Anotherclassic og handle hos firmaet igen.
Thomas
Thomas
Læs mere
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Another Classic. Jeg var på udkig efter fire styk syver stole, som var af en hvis stand. De havde præcis det vi søgte, og så er polstringen helt vidunderlig. servicen har været udsøgt...
Per Hansen
Per Hansen
Læs mere
Super service - levering og ombytning af hynder fuld tilfredshed. Kan anbefales.
Lola Lund
Lola Lund
Læs mere
Prøv det. Top firma. Top kvalitet. Top behandling. Absolut 5 stjerner værd.
Jette Frandsen
Jette Frandsen
Læs mere
Jeg købte Piet Hein spisebord og er så glad for det. Jeg kan varmt anbefale dette fremragende sted at handle. Service udover alle grænser.
CLAW
CLAW
Læs mere
Købte en Wegner modul sofa og fik den endda leveret kvit og frit. Mikkel fra Another Classic fortalte, at andre købere senere havde henvendt sig og overbudt den pris, som jeg havde aftalt med 25% - men han holdt sig til den aftale, han havde lavet. Det er bare så ordentligt!
Tidligere
Næste
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ikke ud til, at du har valgt nogle varer endnu.